Gott Nytt År!




Ett bra slut på året

Åh, herrejisses vilket träningspass jag var på igår! Jag älskade det, och i dag har jag världens träningsvärk i magen. Träningsvärk är bland det härligaste man kan ha enligt mig. 

Nu är smörgåstårtan klar och står i kylen. En dusch och lite tillfixning så är jag redo för kvällen.

Ha en trevlig kväll och gott nytt år!

Näst sista dagen

Idag har jag varit ute och armbågat mig fram på stan, eller riktigt så vilt gick det inte till, men jag var tvungen att fixa lite saker till morgondagens nyårsfest. Så nu är allt i stort sett fixat, ska ta mig an lite tvätt och städning i kväll när jag kommer hem från ett dubbelpass träning (först AB's sen träna igenom hela kroppen med styrketräning).
Sen om jag orkar så blir det plugg, börjar känna att jag har kommit igång med tentapluggandet.

Stress

Jag är stressad! Jag kan även känna hur ångesten börjar komma krypande, och jag vill bara krypa ner i sängen och dra täcket överhuvudet för att vänta ut eländet. Uppsatsen, den kommande tentan och allt julfika - stress varvat med ångest!

Uppsatsen ska skickas in om precis EN vecka för bedömning och feedback av vår handledare, efter de har vi ytterst få dagar att skriva klart uppsatsen. Sen är det deadline! Illa, ännu värre är opponeringen (stavas?) den 13 januari. Vilket man kan räkna ut ganska fort, kommer ge mig ångest i två veckor framåt, yes!

Tentan är den 16 januari och jag har inte börjat plugga, vanligtvis börjar jag plugga tre veckor innan. Illa men min motivation har julledigt!

Ska sätta mig och beställa lite kurslitteratur och plugga, som tur tränade jag i förmiddags och igår så det slipper jag ha ångest över just nu...

Borr i foten

Det finns mängder med anledningar till varför jag inte uppdaterat på en halv evighet. Inte heller nu orkar jag uppdatera. Måste dock skriva att jag blev stampad av en jävla subba på metro då jag var ute och festade på juldagen. Hon stampande ( rättare sagt ramlade och klev) på mig med stilettklackar! Herrejesus vad ont det gjorde, hon var tung då hon kom i en väldans fast och borrade sin smala klack in i min fot som nu är öm och svullen. Har haltat fram tills idag, de ni!

Julafton

God jul alla läsare! Hoppas ni har en trevlig jul allihopa.
Har nyss haft besök av bror och pappa, vi hade lite julklappsutdelning. Det känns lite lustig att inte fira med min karln och mamma, men båda jobbar julen. Dock är jag väldigt glad att pappa och Partik kom!

Min jul afton ska jag tillbringa i sällskap av Eddie och tv-spel, det låter som en ganska bra julafton.

Ciao!

Gran efterlyses!

Min gran har försvunnit! Det var igår kväll som min lilla innegran, pyntad och klar, inte låg där den skulle. Den var inte längre på sin bestämda plats i förrådet. Vart granen har försvunnit har jag ingen aning om, jag och karln min har letat igenom våra 80 kvm + förrådsutrymmen 3 gånger (tog ca 3 timmar!!) ! Vart försvinner en gran? Den kan ju knappast gå sin väg, trots att den har EN julgransfot. Men om så är fallet, om du skulle se en liten gran som ser vilsen ut, kontakta mig! Var inte rädd, den är fredlig och vill gärna komma hem igen om fira jul med oss. 

Fasen, julen blir inte sig lik utan min gran...

Denna dag

Idag har det nog varit den roligaste dagen i skolan, om man kan ta i och säga att någon dag i skolan är rolig. Handledarmötet gick bra och alla var på allmänt bra humör. Inte så konstigt då det var terminens sista föreläsning.

Kom precis hem från gymmet så jag sitter och smäller i mig en fruktsallad. Jag tar verkligen mitt nya hälsosamma liv på allvar. Ska unna mig lite chill i soffan med grabbarna och möjligtvis en film.

Ciao!

Jävla ligister

"En brevlåda vid Södercentrum i Kalmar tömdes natten till tisdagen på alla brev, rapporterar SR Kalmar. Ett 30-tal öppnade brev och slängda julkort har hittills påträffats."
Hur elak kan man vara? Bryta upp en brevlåda för att kolla ifall något kuvert innehåller pengar och slänga alla julkort, så jävla lågt.
Jag är upprörd! Igår postade vi ca 15 julkort, vid brevlådan som är belägen vid Södercentrum, till släkt och vänner och idag får vi reda på att de antagligen inte kommer fram. Ska man köpa nya kort, skriva, köpa frimärken och posta och hoppas så in i norden att de kommer fram innan jul eller bara hoppas att man har en jäkla tur och att just våra kort blev skonade?

Hur som helst hade vi skickat till våra släktingar, familjer och vänner. Så får ni inget kort så har det tyvärr kommit bort!

Åter till UB.

Vardagsstress

Sitter och skriver lite på uppsatsen, men blir mest bara deprimerad av allt. Vill att den ska bli klar lika snabbt som ett knäpp med fingrarna. I morse när jag åkte i väg till skolan låg min karl och sov, och när han kommer hem så är jag på väg att gå och lägga mig. Såhär har det varit i snart en månad och jag börjar tröttna, det är onormalt att ha så lite kvalitetstid med sin sambo. Sorgligt också.

Ska försöka vara vaken när han kommer hem så att vi kan hitta på något ihop, koka julkola. Jag struntar i i fall det blir få timmar sömn, umgås med han ska jag!

För övrig känner jag mig stressad och det är pga skolan, min grupp får jobba med varandra på distans under julen då jag är den enda som bor i Kalmar. Jag förstår att vid jul vill man vara med sin familj, men jag förstår inte varför vi ska ha uppsatsskrivning och tentaperiod över julen. Tentan kan man iofs plugga på själv, men uppsatsen är ju ett grupparbete. Urk!

Åter till uppsatsen.

Och jag var där

Usch, nu har jag gjort det igen! Klickade nyss hem en primer från Smashbox för cirka femhundralappen. Jag och smink, det är en kostsam kombination.

Denna vecka blir det nog få uppdateringar, måste lägga på ett kol då det gäller uppsatsen. Har bara ca 4 dagar kvar då alla i gruppen är samlade innan den ska lämnas in...stressigt!


Om du var här

Har varit bortrest i helgen därav dålig (eller ingen) uppdatering. I fredags åkte vi hemåt Hultsfred/Silverdalen och i går blev det ett besök i Jönköping. Kvällen spenderades hos min sambos bror, Nikos. Efter en helg med besök hos familj och släkt, shopping, frisörbesök (besökte en frisör i Jönköping) och Two and a half men-maraton så bar det idag hemåt. 

 

Vi fick besök förut av Nikos, han får visst aldrig nog av oss :) Det blev lite matlagning, One three hill och fotboll. Sitter nu och kollar upp ett crash bandicoot spel jag spelade som yngre vet dock inte vad det heter mer. Samtidigt sitter jag och njuter över att helgen har varit någorlunda stressfri.

 

Åter till söndagsmys i soffan!

 


Varför gå två och två?

En fråga som jag har ställ mig tidigare är varför går tjejer två och två på toaletten när det är fest? Okej, jag har gjort det fåtal gånger men jag har aldrig tagit initiativ till det. Väl inne på toaletten har frisyren fixats, telefonnummer har bytts och det har kissats. Men varför just på toaletten? Frisyren och telefonnummer kan man byta i kön till toan, kissa gör man nog bäst i att göra inne på toan. Men varför ska man ha sällskap samtidigt? Som ni märker så är jag lite obekväm att ha med någon när jag kissar, tänk om det skvalpar eller om jag råkar släppa mig! Med "någon" menar jag en person som jag inte har kommit över fis-gränsen med. En fis skulle vara betydligt värre än skvalpandet efter 5 cider.
Fis-gränsen har jag typ bara kommit över med en kompis då hon bjöd mig på gasiga godisar och mitt spring till toan för att släppa ut gaser började närma sig ett tresiffrigt tal. Då skedde det, jag råkade släppa en smygare som inte var en hejjare på att smyga. Fis-gränsen är även överträdd med sambon (hey, vi har varit tillsammans i över 3 år) och familjen. Märker nu att jag börjar glida ifrån ämnet här och glider in på ett fis-ämne (det får bli en annan gång).

Men min riktiga fråga är varför går tjejer två och två på allmänna toaletter, som tex i skolan? De senaste veckorna har jag sett fyra tjejer som gått på toa två och två utan att det varit någon kö. Varför inte ta varsin toa? Eller har vissa det intresset att kissa med andra, eller blir det som en sport "denna gång ska jag inte svalpa!". Om någon har svar på mina ooootroligt viktiga frågor, hör av dig.

Gissa vad? - Plugg!

Jag överlevde dagen. Det hurrar vi för! Är sedan någon timme sen hemkommen från skolan, 7 timmars non-stop plugg kommer i morgon att visa sig i form av mörka ringar under ögonen och dålig hy. Men äsch, vem behöver se bra ut en torsdag?
Denna kväll kommer antagligen bestå av plugg tills karln kommer hem, då ska vi lägga oss i kärringgrillen :) Hoppas han får sluta tidigare för min hjärna pallar inte så mycket fler kreativa tankar plus att jag hemskt gärna vill sola!

Dags att börja plugga! 

Onsdag

Ägg kokas. Mörkt bröd tas fram ur frysen. Jämt när jag gör dessa två saker betyder det att dagen jag har framför mig kommer att bli lång. Det är som om jag förbereder mig inför en stor kraftansträngning, då jag inte brer en macka utan två. Dagen jag har framför mig är verkligen låååång. Mellan 9 fram till 16 kommer den bestå av skrivande på b-uppsats, rapportskrivande om scandinavian management och föreläsning. Efter 16 vetifasen vad som sker om det blir mer plugg eller ej. Hoppas vi kommer så pass långt idag att vi slipper sitta kvällen. 
Då det gäller rapporten och uppsatsen bör man använda sin kreativa och idérika sida, dock brukar den springa och gömma sig när stressen börjar komma. 
Nä, nu är det dags för min frulle. 

Chock

Snart ska jag iväg och träna. Jag förstår om ni kära läsare får en chock. Ni har nog aldrig sett mig använda orden JAG och TRÄNA i samma mening innan. Jag är chockad!

Halo-fläck

Det var visst en kvinnlig farbror doktorn jag fick träffa, och alla mina fläckar var snälla och ofarliga. Halo-fläckar kallas dem för. De ser ut som mintkyssar om ni vet vad det är för något, det är mintgodis som man ofta kan köpa på marknader. Nog om godis och fläckar.

Dagen har bestått av mestadels plugg och det kommer nog kvällen bestå av. Dock missar jag helst inte Two and a half men ikväll vid 21 på sexan.

Farbror doktorn

Idag nu på morgonen/förmiddagen bär det i väg till doktorn. Har fått en tid då mina leverfläckar på ryggen ska undersökas, dem ser en aning misstänksamma ut. Och fula som läkaren som gjorde ryggbedömningen sa. Vad jag har förstått så ska fläckarna tas bort, men om det blir idag eller någon annan dag har jag ingen aning om. Som tur är så är jag inte nervös en, bara hungrig. Dags för frulle!

Shake it off!

Åh, detta jädra sötsug! Jag är så sugen på chokladmuffins och det finns en muffinspåse i frysen. Jag har motstått muffisen i flera timmar nu men snart ger jag mig nog. Jag som hade tänkt att vara lite nyttig nu innan jul, för av erfarenhet vet jag att man äter mer under julen. Ska testa att ta en promenad snart för att dämpa suget. Kanske kan jag gå så snabbt att jag lyckas skaka av mig det :)

Visst förstår dem!

Jag och min lilla vovve satt nyss och myste i soffa då jag sa:
- Eddie, jag ska alltid älska dig! bara några sekunder efter jag sagt det vänder han upp sitt ansikte mot mitt och kollar mig i ögonen sedan ger mig en puss mitt på munnen. Vissa anser att hundar inte har den hjärnkapaciteten att de ska kunna förstå vad vi människor säger. Utan att de endast förstår de inlärda orden så som; sitt, ligg osv. Men jag tror att djur förstår sig på oss, om inte språket så kroppsspråket eller de signaler vi sänder ut. Och nyss fick jag ett bevis på att på något sett förstod han vad jag sa, för han brukar inte pussas på munnen.



Grått

Här var det grått, och med grått menar jag mitt tema på designen. Försökte verkligen få till något vettigt, och det blev ett helt okej första försök. Det finns en del småfix att göra, men det får bli någon annan gång. Vet ni vad? Lova att ni inte skrattar nu, men headern har jag gjort i powerpoint! Har försökt att ladda hem både paintshop och photoshop men inget har funkar. Någon som vet hur man fixar det till Mac? Så när inget annat funkar så funkar i alla fall pålitliga powerpoint.

Senare i kväll ska jag kolla på dokumentären om Britney Spears, det ser jag verkligen fram i mot. Hon har sen jag var yngre varit en favoritsångerska. Kanske mer förr än nu. Hon är en sådan fantastisk kvinna, hon verkar resa sig upp efter varje misslyckande, som en fenixfågel! Heja Brittan.

Nä, nu blir det inga mer inlägg i kväll.

Ålderskris

Tror jag håller på att komma in i en ålderskris eller så är jag helt enkelt inte nöjd med min tillvaro, hur eller hur så är det något som tynger mig. Jag tänker ofta tillbaka, tänker på hur det var förr och blir helt varm i kroppen av gamla minnen. Jag saknar de åren man var så rebellisk, då man levde som om man inte hade någon morgondag. Allt var så spännande då! Man flirtade med hel fel killar, struntade i läxor, smygrökte och festade till det på snodd sprit från kompisens morsa. Dessa saker gjorde jag för fem år sedan, och det är ofta jag tänker tillbaka på den tiden och tänker då levde jag! Nu för tiden finns inte ordet flirta i mitt liv, jag vet ens inte längre hur man gör. Läxor och diverse uppgifter görs pga att de måste göras. Inte heller röker jag, trots att röklukten får mig att bli på partyhumör. Inte heller klunkar jag någon sprit från någons morsa. Spänningen är borta då jag har åldern inne för glasbanken, har mer anvar osv...bla vuxenansvar. Men ska jag vara ärlig så försvann i stort sett all spänning för länge sen. 
Förr var jag rolig, snygg och en riktig partypingla. Nu är jag medelmåttigt rolig med alldagligt utseende som endast dricker vid speciella tillfällen (läs: typ aldrig).  Usch, hur skedde detta? Jag skulle gärna vilja uppleva den lycka som jag kände då igen, problemet är bara hur.

Fatta hur deppiga tankar jag har denna pissdassiga lördag. The botten is nådd.

Enformigt

Är man van vid att ständigt ha något inplanerat på helgerna så blir en lördag framför tv ganska tråkig. Inför denna dag hade jag massor med saker jag ville göra, men allt ställdes in pga olika anledningar. Så istället har jag kollat på Hulk Hogan en hel dag, ganska enformig sysselsättning. Usch, en hel lördag har gått och jag har inte hunnit med något vettigt! Jag skäms lite. Hoppas alla andra har en mer händelserik helgdag!

Lustigt

Har haft svårigheter med att komma in på bloggen de senaste dagarna, synd för jag hade nämligen mycket att dela med mig. Nu känns det trist att dela med sig av saker och ting som hände för flera dagar sen, och idag känns det helt tomt. Har nada att dela med mig. Dålig tajming helt enkelt. Ha en trevlig lördag.

En helt vanlig onsdag...typ

Dagen började med att stiga upp vid en tid som är olagligt tidigt att stiga upp på. Precis innan skolan började så ringde intervjupersonen till vår B-uppsats för att ställa in, dock så ändrade hon sig. Klapp på axeln och pluspoäng för smörarskills! Fan vilken dålig start på dagen det hade varit om hon hade ställt in, hela vår B-uppsats hade varit work for nothing, sorglig tanke. Inte nog med det, dagens föreläsare gav oss en klurig uppgift (den såg klurig ut), tur att man var på föreläsningen annars hade det blivit snäppet värre än klurigt. Det är sådana tillfällen man känner sig nöjd för att man orkar gå upp tidigt för att gå på en föreläsning som senare kommer förhindra tårar och hopplösa tankar då man ska göra uppgiften ;) Kul att märka att man har någon självdisciplin. Faktiskt är det ganska intressant att någonting kan kallas "kul" just nu, alla saker i skolan börja likna en stor tjock rök som man irrar omkring i. Inte bara uppsatsen utan även organisationen, två ämnen som min hjärna tycker mindre om än annat. Inte kul. Saker som skulle varit kul är ifall jag hade orka att laga mig en vettig middag istället för att äta chokladtomte till middag, att imorn på min karls lediga dag får spendera den med honom och att få sovmorgon någon dag. Drömmar. Drömmar som försvinner långt in i röken. 

Ska fortsätta på min middag (chokladtomte) för att senare plugga, plugga och plugga för att någon dag ha tid att vara den tillgängliga sambon och matten som jag vill vara. 

Pengar är till för att spenderas

Är nyss hemkommen från stan, det blev lite julklappsinköp mestadels till mig själv. Shoppade riktigt loss på Stadium då jag handlade nya träningskläder, såklart från Nike. Hela min träningsgarderob ska ju matcha :)
Sitter nu och njuter till ljuv musik från Fat Joe, Lean back...mhm...lean back!, undertiden kramskeden gör toast. En mysig aktivitet är inbokad för kvällen, så vi hörs.

Här har du en ny man, Linda!

Jag anmälde en vän idag till programmet "Den rätta för Rosing" då Linda Rosing söker efter en man. Den person jag skickade in ett brev åt blev för några timmar sen kontaktade då filmbolaget undrade ifall han kunde komma till Sthlm för casting! Hur fränt är inte det?

Ny design

Önskar att jag vore en fena på bloggdesign, dock är jag så pass dålig att jag ens inte kan ändra bakgrundsfärg. Men jag ska inom kort göra ett helhjärtat försök, så snälla skratta inte! Denna sida kommer se något lustig ut fram över, lustigare än vad den redan ser ut. Men det är ju texten ni vill läsa :)

1 december 2008

Det är måndag den förste december. Detta innebär att första chokladbiten ur min spindelmannenchokladkalender är uppäten och att det är bara fåtal veckor kvar tills julafton. 

Under tiden ni längtar tills nästa uppdatering så kan jag tipsa er om en bra låt:  Gå in på youtube och sök på Kevin Rudolf. Lyssna på låten "let it rock" (hade länkat om det inte strulade så).

Undertiden ska jag plugga.

RSS 2.0