Biomys

Hej! Vi gick på bion, Patrik 1,5, jag och mannen i mitt liv. Filmen var bra, hade dock förväntat mig lite mer humor i den då jag trodde den skulle vara i klass med Rallybrudar. Men filmen var väldigt bra ändå och var typiskt svensk-film-charmig och värmde hjärtat.

Jag hade nästan glömt bort hur mysigt det är att gå på bio, tänkte passa på att biohångla lite men mannens mun var mer intresserad av bigsizeboxen med popcorn i, eller så kanske han inte fattade hintarna jag gav han. I alla fall känns det som vi har börjat umgås på nytt, jag och han. På senaste tiden har det varit så fruktansvärt mycket i skolan att jag knappt varit hemma, och då jag varit hemma så har jag varit trött och sliten. Jag har kommit på mig själv att jag kanske inte kan fokusera på tusen saker samtidigt, men ändå är jag tacksam för den sambo jag har som förstår att skolan är viktig – det är min framtid. Kanske hoppas han på att jag får en bra lön i framtiden vilket ska leda till att han äntligen får sin M6:a.

Så igår för att fira att alla tyngre studier är över så besökte vi vår gemensamma restaurangfavorit Zorbas. Jäkligt trevligt, även att det var fullt på restaurangen.

 

Nä nu ska jag nog ta och sova lite, jag har börjat uppskatta att gå och lägga mig tidigare. Är det ett ålderstecken?

 

Adiós!


Trodde inte det skulle vara så här svårt...

Trodde verkligen inte det skulle vara så här svårt att börja blogga igen, men designen hade jag på min förra dator som jag har gett bort. Så det kommer se lite fattigt ut ett tag framöver.

Just nu känner jag mig mer avslappnad än någonsin (liten överdrift) då jag har en vecka ledigt från skolan. Hade slutseminarium igår i statistiken och min nervositet nådde en ny nivå då plötsligt mina skinkor började skaka! Vanligtvis brukar jag bara bli lite darrhänt, men detta var nytt. Hoppas det inte syndes, pinsamt värre iså fall. Redovisningen gick i alla fall det bra, över förväntan och ett VG är inte helt omöjligt.

Kvällen kommer att spenderas på bio, ska nog äntligen ta mig i kragen och se Patrik 1,5. Det är nog inte helt omöjligt att vi får lite gäster ikväll. 

Ska leta igenom alla mina usb-minne(n!) efter designen, kanske har jag varit smart och lagt den där.

adiós!

välkommen tillbaka till mig själv...

jag ska snart börja blogga igen här på empaness.blogg.se, inom kort!

RSS 2.0