Söööööndag.....

Jag kan nästan slå vad om att denna söndag känns längre än alla andra dagar. Inte för att jag har hunnit med så mkt utan för att jag har gjort saker för att dagen ska gå så fort som möjligt och ändå känns det som om jag har misslyckats. Jag har jobbat, sovit "middag", läst alla bloggar som typ finns och kollat mängder på tv - sånt som annars tar ganska mkt tid.

Sitter och håller tummarna att honey ska komma hem snart, han går på semester idag efter en 36-timmars arbetshelg och fick utöver det jobba över. Vi ska mysa med lite korv med bröd och wii sen när han äntligen kommer hem =)

Det där med namn...

Jag har tyvärr kommit på att efter snart fyra år så känner inte min sambo mig så väl som jag hade hoppats. Jag har nu börjat ställa honom simpla frågor för att ta reda på hur mycket eller hur lite (!) han vet om mig. Nyss vid matbordet så frågade jag honom vilka mina mellannamn är och då fick han ett rätt av två: Elin. Mellannamn nummer två var dock lite klurigare men efter ett tag så chansar han helhjärtat och utbrister "Frigolita!" och ler. Jag visste inte hur jag skulle reagera, en del av mig blev en aning upprörd och den andra ville vika sig av skratt. Alltså hur skulle mina föräldrar tänka om de döpte mig till Frigolita? Kanske min sambo har något klyftigt svar på. Men nej så heter jag inte, jag har min mors namn som mellannamn. Undra om jag ska fråga honom varför jag heter Elin (Min fars mormor hette så)? 

Update: Enligt honom så heter jag Elin för att jag gillar el (känner på mig att han inte tänkte igenom svaret så väl).

Man lär sig alltid något.

Jag har kommit in i en vana som mest liknar en ovana. Jag går upp alldeles försent om dagarna (kl 10), kollar på tv (Våra bästa år & Sjukhuset) och sedan efter det så startar jag min dag då klockan är sisådär halv ett. Jag skäms lite över detta beteende och undrar vad det ska vara bra för att "slösa" bort tid på detta sätt. Men nu idag är jag väldigt tacksam att jag "slösade" tid framför tv'n för idag fick jag en AHA-upplevelse.

Jag har nämnt för länge sedan att min mage strular i bland, jag får så ont att jag nästa vänder min själv ut och in och har hamnat på sjukhus två gånger de senaste två åren pga denna lustiga smärta. Första gången fick jag spendera en kortare tid på intensivavd. vilket kändes ganska läskigt. I alla fall så har ingen läkare kommit på vad felet med mig är men antagligen något återkommande. Det har varit många gissningar så därför har de inte riktigt gjort något åt det. Men idag när jag kollade på "Sjukhuset" så stelnade jag till. Det handlade om en tjej som hade liknande smärtor som jag när det sätter igång och det hon "led" av var gallsten. Jag började då googla gallsten och dess symptom och allt bara stämde! Gallsten är inte heller något som läkarna har haft som gissning eller undersökt mig för så nästa gång, förhoppningsvis blir det ingen, som jag behöver läggas in så ska jag skrika "Gallsten!" högt och länge likt ett mantra till de undersöker mig för det.

Jag känner faktisk ett lugn nu, tänk om jag har rätt? Det är både bra och dåligt med tanke på att då har jag svaret med det är synd att svaret inte kommer från läkarna utan från en tv-serie och google. Äsch skit samma!

Kort och gott, tvtittande är lärorikt man vet aldrig vad man kan få lära sig =)

Det där med MJ...

Precis som alla andra så tycker jag det är väldigt sorgligt att människor (eller djur) dör, speciellt när det sker för tidigt i människans liv.

Den senaste tiden har det varit en massa skriverier om och hur (och allt runt om kring) Michael Jackson levt sina sista timmar i livet. Det som förvånar mig är just HUR mkt det skrivs, varje gång jag kolla på aftonbladets hemsida så är det jämt något nytt om MJ. Detta förvånar mig då jag anser att världen stannar inte upp, krigen slutar inte, svälten upphör inte osv. Min poäng är att jag förstår visst inte hur viktig MJ var för världen men min sambo påpekade att MJ's död är precis som när Elvis dog - världen stannade till en stund. Precis så mycket jag tycker det är tråkigt att King of Pop har dött lika mycket förvånas jag över att inte tidningsvärlden med deras teorier hit och dit om allt som har med MJ att göra inte rinner ut i sanden. Andra saker sker ju faktisk, som har nyhetsvärde, undertiden folk försöker komma på logiska förklaringar till alla dessa frågetecken denna bortgång skapat.

Är det någon som förstår vad jag menar? Fan, tyckte allt lät så bra när jag tänkte det men i skriftlig form blev det en aning luddigt.

Nä nu ska jag nog utmana älsk i Wii :)

090707

Halloj!

Jag önskar att jag hade motivationen till att blogga men tyvärr så finns den inte. Det är inte så att jag inte har tid för det har jag verkligen! Men det roligaste som händer om dagarna och de galnaste idéerna brukar jag delge mig muntligt till mina grannar och vänner. Förstår inte hur svårt det ska vara att skriva ner det?

Så det som ni har missat att få reda på är väl:
  • Sushi-ätar-tävlig hos grannarna J&J (mycket trevlig kväll)
  • Rom-och-Cola-tävling (vem som kunde dricka mest och värsta resultatet)
  • Hundbad då Eddie flög på en kvinna som solade topless och skuttade och nafsade på hennes tuttar, vilket var pinsamt värre. 
Äsch det har hänt så mkt men jag erkänner att jag är dålig på att förklara det skriftligt. Nä, tror jag ska till Öland en sväng nu =)

090701

Halloj!

Sitter framför tv'n och har precis avnjutit en lättare frulle, ska i väg och träna snart och då vill jag inte ha allt för mkt i magen. Jag brukar oftast slötitta på Våra bästa år och läsa bloggar när frukost äts. Jag är väl medveten om att Våra bästa år inte är världens bästa serie men jädrar vilka intriger och dramatik!

Börjar få lite resfeber eller börjar bli lite nojig nu när det är två (?) flygplan som på senaste tiden har störtat. Som tur blir det ingen längre flygning och vi får hålla tummarna att det var det två sista planen som råkade ut för att störta.

Ska fortsätta kolla på långdragna intriger nu.

RSS 2.0