Soltorkad blogg

Halloj!

Det har varit lite knepigt att komma in på bloggen i helgen, inte för att jag har kämpat så värst. Helgen har varit toppen! Det började i fredags med fotbollskväll här som sedan fortsatte resten av kvällen och natten med sushifrosseri och trevligt sällskap hos J&J. Gårdagen blev oxå trevlig, efter jag avslutat mitt arbetspass på ett stekhett Arla mötte vi upp mina föräldrar för pizza på uteservering och shopping. Med fulla magar och shoppingpåsar så begav sig päronen hemåt byn och våra nya gäster som var min kusin och hans fruga kom :) Superkul att träffa dem, vi var på deras bröllop för någon månad sen och igår satt vi och pratade om deras planerade bröllopsresa =) Det är jättemysigt att se på dem, nästan så att jag själv kan tänka mig att överväga att gifta mig någon gång (tror inte jag är giftast-typen). När de nygifta tu åkte hem så samlades den bättre delen av grannarna (+ vänner) på innegården för grillat och dricka som pågick till sent in på natten. Dock skulle jag ju upp och jobba idag så det fick bli måttligt med det mesta igår även om stämningen var på topp.

Denna dag har även den varit fullspäckad, först jobb och sen hundbad på Svinö för att senare avsluta med slappande i solen vid långviken. Hundbadet på Svinö var toppen alla hundar var lösa och lekte i vattnet och jag tror att Eddie blev lite kär i en mopsflicka som heter Tyra. Eller rättare sagt så blev han nog kär eller åtminstone attraherad då han visade sina skills i Doggystyle (pinsamt värre!!). Men det var en härlig stämning på alla hundar, de var så harmoniska och Eddie lekte gärna med en stor rottweilertik. Det enda som var minus var väl att det var stenstrand och fötterna fick en rejäl akupunktur. 

Kvällen har bestått av film, tackar filmindustrin som ser till att jag har något att göra då jag är som segast!

Vilken helg/dagsrapport det här blev nu då... Kanske inte så kul att läsa men men... nu blir det till att spela Wii tills jag somnar =)

Ciao!

090626

Halloj och god morgon!

Det var ju en mindre evighet sedan jag började blogga igen men nu när solen skiner och vädret är på topp så är det svårt att komma igång. Idag är det fredag vilket innebär att de två kommande dagarna kommer det vara fritt från vägarbetare som skär upp asfalten utanför mitt sovrumsfönster. Detta innebär ju sovmorgon men inte för mig för jag ska jobba helg, vilket jag ser fram i mot.

Jag känner på mig att denna dag kommer bli en bra dag, ska snart iväg till Nautilus för att spendera förmiddagen där. Senare blir det att ge sig ut på jakt efter en ny bikini, shorts och kanske något übersomrigt linne. I eftermiddag ska det bakas kanelbullar och kärleksmums tillsammans med "kramskeden" (kommer ni ihåg det?) och kvällen kommer att spenderasmed grannarna framför tv:n då det är fotbollskväll hemma hos oss.

Nä nu ska dagen börjas med varm ostmacka och juice :)

Lista

Det är poppis att göra listor så jag hakar på den trenden :)

1. Hur gammal är du om fem år? 26.
2. Vem var den sista du träffade? Panni och Eddie.
3. Hur lång är du? Varierar mellan 167 och 168 cm. 
4. Vilken var den senaste film du sett? Vi hade i alla fall tur med vädret - igen. Detta var nog ingen av mina favoritfilmer.
5. Vem ringde du senast? Pappa.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Det var ett MMS med en bild på Panni och Eddie sovandes i soffan då det stod "Grabbarna är trötta! Haha :)".
7. Vad är dagens planer? Osäkert, tänkte ju spendera kvällen med fd grannarna men nu hör de inte av sig, så det blir kanske öland, uteservering eller Wii istället.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem, mestadels så skickas det sms.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma? Idag, de åkte för några timmar sedan.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå-gröna.
12. När vaknade du idag? Snoozade från klockan 7.30.
13. Har du någon gång hittat en katt? Jag trodde jag hittade en herrelös katt när jag var liten men så var inte fallet.
14. Vilken är din favoritplats? Hemma i soffan.
15. Vilken plats föredrar du minst? Obehagliga platser, kanske?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Kalmar eller Göteborg, beror på om jag får jobb här efter examen.
17. Vad skrämde dig som barn? Spöken, åska och mörker.
18. Vem fick dig att skratta senast? Jag då jag slog min sambo i ögat med Wii-kontrollen så att hans lins for ut! Haha, det var dock inte med flit, jag skulle bara golfa lite.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar Mac. 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag har gärna något på mig när jag sover, känns lite lustigt annars då hunden gärna sover i sängen.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra, men använder bara två.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett permanent.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, det har jag inte. Har bara spytt en gång på grund av alkohol och det var dagen efter och då spydde jag ner hela eksjö. 
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Nu på sommaren är det nice att vara barfota, strumpor känns lite onödigt ( + att det är jobbigt att vända strumporna rätt när de ska tvättas).
26. Är du social? Ja då, men mycket beror på situationen och umgänget.
27. Vilken är din favoritglass? Chokladglass.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala tillbaka till csn det jag hittills har lånat, kvar är ca 850 000 kr och av de pengarna skulle jag ge en del till mamma och pappa och sen skulle jag spara resten.
29. Tycker du om kinamat? Det funkar även om jag inte är så värst förtjust i det.
30. Tycker du om kaffe? Nejdå.
31. Vad dricker du till frukost? Juice eller grönt te.
32. Sover du på någon särskild sida? I sängen eller med kroppen? I sängen på högersidan med kroppen på vänster sidan.
33. Kan du spela poker? Nej, men jag skulle vilja lära mig.
34. Tycker du om att mysa? Ja då.
35. Är du en beroendemänniska? Jag har inget beroende men hakar upp mig ganska lätt på saker som jag ägna mig åt ganska intensivt åt i vissa perioder. Just nu Wii.spelande, för ett tag sedan var det att kolla på Two and a half men.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jepp, och vi är jämngamla. 
37. Vill du ha barn? Jag har varit väldigt anti men börjar nog smälta lite inför barn, men det blir inga förän jag fyllt 30 eller hunnit ha fast jobb ett par år.
38. Kan du några andra språk än svenska? Jag har läst engelska, tyska och spanska. Plus att jag kan några fula och snuskiga ord på grekiska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Det är ganska spridda skurar mellan, hyra, mat, kläder, nöjen och spara.
42. Äger du dyra smycken? De dyraste smyckena jag har är de jag fått, så de vet jag inga priser på.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Tuggummi.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mig själv. Och på andra plats kommer pappa.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett ganska osynlig ärr i pannan, vet inte vad jag har gjort. 
47. Vad har du för ringsignal? The yingyang twins (musik från spelet Need for speed).
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej.
49. Flirtar du mycket? Haha nä, verkligen inte.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen profilbild än men bilden i headern är tagen i våran förra lägenhet.
51. Kan du byta olja på bilen? Ja då.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Någon kurslitteratur.
54. Läser du dagstidningen? Ja, Barometern. 
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Barometern, eller som den uttalas "Baometen"
56. Dansar du i bilen? Ja, är lite av en Whigga när jag basar på med Busta, Fifty och Fat Joe.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Antingen Mix eller Rix.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista inför midsommar.
59. När var du i kyrkan senast? 23 maj då min kusin gifte sig :).
60. Vilka personer utmanar du? Den som vill.

Midsommar

En liten förklaring eller iaf lite catch up kanske vore bra. Jo, det var så att i vintras så slutade jag blogga då jag kände att det tog över lite av kontakten jag hade med vissa människor IRL. Det var en envägskommunikation då de fick reda på hur jag hade det och vad jag gjorde utan att ens ringa, och då de väl ringde så började samtalen "jo, jag läste på din blogg..." Det var ju aldrig tanken med bloggen. Men iaf så började jag blogga med en annan domän och trivdes tills motivationen for sin kos då det började tjockna på i skolan.

Nu har jag lov och lite mer tid och ska ge det här med att blogga en fjärde eller femte chans.

Igår var det ju midsommar och vädret var bättre än väntat, någon liten skur tror jag att det kom men som tur hade vi fullt upp med inomhusaktiviteter då så det var inget vi stördes av. Vi hade bjudit ner mina föräldrar hit för lite firande och det blev mycket trevligt. Jag har kommit på att jag faktiskt är typen som uppskattar lite lugnare tillställningar då det gäller midsommar och nyår. Tror att det beror på alla tråkigheter som kan ske när lite för mycket alkohol är inblandat. Men hur eller hur så käkade vi i Kalmarsundsparken och njöt av vädret, senare bar det hemåt då det började bli mulet på himlen för lite Wii-spelande. Min pappa är nog den coolaste pappa man har, han var inte rädd för att testa att spela och slog flera av mina rekord. Kvällen fortsatte med god mat och god dryck i sällskap av film varvat med Wii.



Så här lite dagen efter så är det lite halvplanerat att vi kanske ska bege oss hem till ett par vänner för att grilla och lite skitsnack, men fram till dess så kommer nog jag och Panni bråka om vem som ska få spela Wii (det är beroendeframkallande!!). Men några tjuvnyp i fläsket på han så lyckas jag nog sno åt mig kontollen aka kontrollen öven mitt Wii-bereonde liv! =)

Hejs!

Long time

Jag är nu tillbaka, eller rättare sagt ska försöka att börja blogga igen. Inte för att jag har saknat det så mycket utan för att ha lite tidsfördriv om dagarna. 

Hoppas alla har haft en trevlig midsommar, det har jag haft iaf :)

Jag vet att bloggen ser ut som skit, men det får den göra då jag raderade allt på den andra bloggen då jag var 100% säker på att aldrig blogga igen - så fel jag hade.


Hörs!

RSS 2.0